x 
( 0 ) ks

Nákupný košík je prázdny

Pokračovať v nakupovaní

Vrátenie tovaru

Kupujúci môže svoju záväznú objednávku (návrh kúpnej zmluvy) písomne odvolať až do doby než predávajúci odovzdá predmet zmluvy na prepravu pre kupujúceho. Kupujúci - spotrebiteľ (podľa §2, ods. a) zákona 250/2007 Zz. o ochrane spotrebiteľa) má právo odstúpiť od zmluvy uzavretej na diaľku bez udania dôvodu do 14 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. 

Pri odstúpení od zmluvy je potrebné, aby kupujúci: 

písomne oznámil odstúpenie od zmluvy e-mailom na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky na čísle: +421 944 939 202 , +421 944 947 323   , alebo poštou na adresu: šamotex s. r. o., Mária Motýľová, Suchá Hora 27, 027 13 Suchá Hora na svoje náklady doručil tovar, ktorý bol predmetom zmluvy, do skladu predávajúceho do 14 dní odo dňa kedy kupujúci odoslal predávajúcemu oznámenie o odstúpení od zmluvy.  Pokiaľ bol tovar osobitne balený v originálnych obaloch označených logom "Zetor" prípadne iny obal, je potrebné vrátiť aj tieto obaly.

Vzorový formulár na odstúpenie od zmluvy je možné stiahnuť vo formáte PDF alebo DOCX a po vyplnení odoslať e-mailom alebo poštou na horeuvedenú adresu predávajúceho. Poučenie o uplatnení práva spotrebiteľa na odstúpenie od zmluvy je k dispozícii vo formáte PDF  (v prípade potreby možnosť vytlačiť na tlačiarni).

Predávajúci obratom písomne potvrdí kupujúcemu prevzatie oznámenia o odstúpení od zmluvy, alebo odvolaní záväznej objednávky. Ak je vrátený tovar nepoškodený a bez známok opotrebenia, predávajúci vráti do 14 dní od doručenia tovaru do skladu predávajúceho uhradenú kúpnu cenu za tovar kupujúcemu v hotovosti, alebo na účet, ktorý si určil kupujúci. Spotrebiteľ má v zmysle §9, zákona 102/2014 Zz. na vrátenie platieb, ktoré od neho prijal predávajúci na základe zmluvy alebo v súvislosti s ňou. Upozorňujeme, že vrátené budú peniaze za tovar ktorý bude vrátený, prípadne jeho predmetná časť. Vrátenie peňazí sa nevzťahuje na prepravné náklady, prípadne iné daľšie náklady spojené s balením tovaru.

Kupujúci môže odstúpiť od zmluvy aj v prípade, že predávajúci nedodrží dodaciu lehotu dohodnutú v kúpnej zmluve podľa bodu 6. obchodných podmienok. 

V prípade, že predávajúci nemôže objednaný tovar dodať a kupujúci sa s predávajúcim nedohodli na náhradnom plnení, je predávajúci povinný vrátiť kupujúcemu uhradenú kúpnu cenu do 14 dní od uplynutia lehoty na dodanie tovaru. V tomto prípade má predávajúci nárok na odstúpenie od zmluvy.

 

Tovar vyrobený na objednávku:

Tovar ktorý bol zakúpený s dostupnosťou ,,Na objednávku,, nieje možné vrátiť bez udania dôvodu. 

 

 

 

Naše služby